Andra

Muzica de Sarbatori si Colinde cu Andra

Daca intampinati probleme in utilizarea playlistului cititi instructiunile
Lista de redare contine 9 videoclipuri (durata: 27 de minute):
1. Vis de iarna
2. Noapte de vis – Silent Night
3. Deschide-ti poarta
4. Deschide usa crestine
5. O, ce veste minunata
6. Noi umblam sa colindam
7. Mos Craciun
8. Sus, La Poarta Raiului
9. All I Want For Christmas Is You

Alexandra Irina Mihai, devenita din 16 martie 2011 doamna Maruta – dupa casatoria cu binecunoscutul prezentator si producator Catalin Maruta, este una dintre cele mai talentate si apreciate interprete ale momentului. Cunoscuta sub numele de scena Andra, artista s-a nascut in Campia Turzii la data de 23 august 1986 intr-o familie cu o dragoste desavarsita pentru muzica.
Ardeleanca isi incepe cariera muzicala inca de la varsta de 7 ani, prin participarea la concurs muzical “Tip-top Minitop” desfasurat la Casa de Cultura din Campia Turzii, unde a interpretat melodia I will always love you (Whitney Houston). Doi ani mai tarziu participa la festivalul de muzica populara “Pe fir de balada” organizat la Targu Jiu, unde obtine Mentiunea I. Inca de pe acea vreme artista avea numerosi fani care o sustineau la concursuri si spectacole. La varsta de 11 ani Andra a participat la Festivalul Concurs de Interpretare Folclorica “Toamna Ariseana” unde a reusit sa impresioneze juriul si sa castige premiul I.

Sprijinita in continuare de parintii sai, Viorica si Alexandru, Andra isi continua periplul muzical in Bucuresti participand la concursul de admitere la scoala de minivedete organizat de catre Titus Munteanu. Desi a intampinat o competitie dura (circa 450 participanti dintre care doar 12 sunt admisi) viitoarea vedeta reuseste sa se impuna si este admisa. La varsta de 14 ani isi vede visul implinit, inregistreaza primul ei album intitulat – „Andra” – cu sprijinul casei de discuri Dr. Costi, un album care continea 10 piese pe genurile muzicale R&B si Pop-dance. Acest album s-a bucurat de un succes enorm fiind premiat cu titlul de „Cel mai bun proiect de deubt” la Premiile Industriei Muzicale Romanesti din 2002. Tot in aceasta perioada artista isi continua studiile absolvind Liceul Economic „A.D. Xenopol pentru ca mai tarziu sa termine Facultatea de Psihologie Muzicala din cadrul Universitatii Spiru Haret.
Andra Colinde
Pe langa genurile muzicale foarte iubite de publicul tanar cum sunt R&B-ul, pop-ul, dance-ul, Andra s-a indreptat si spre muzica populara romaneasca. In urma unui proiect alaturi de fratele sau Sandel Mihai va oferi publicului primul sau album de muzica populara – “De la frate la sora”. Cu sprijinul MediaProMusic scoate pe piata primul sau album cu muzica de Craciun creat cu ocazia sarbatorilor de iarna din anul 2007, album intitulat sugestiv – „Vis de Iarna”.
Promovati aceasta pagina adaugand urmatorul cod html in site-ul/ blogul dvs:

Legaturi externe:
Site-ul oficial al artistei – AndraMusic.ro

Etichete: colinde Andra colaj, colinde de Craciun Andra, colinde romanesti Andra, colindeandra, andracolinde.

SHARE
Next articleFuego

LEAVE A REPLY