Colinde Fuego » Colinde de Craciun


Fuego - Colinde & Muzica de Sarbatori


Daca intampinati probleme in utilizarea acestui playlist (lista de redare) cititi urmatoarele instructiuni
Lista de redare contine 14 de videoclipuri (durata: 47 de minute):
1. Impodobeste mama bradul
2. Colind pentru parinti
3. Pe noapte in ger nebun
4. Colinde, colinde
5. Sus la poarta raiului
6. Sfinte sarbatori
7. Mi-e dor de Tatal meu Iisus
8. O ce veste minunata
9. Buna seara gazda mare
10. Noi in seara de Craciun
11. Cerul ca o mama
12. La multi ani (E noaptea de Craciun)
13. Aduc vascul de noroc
14. Ninge la Ipotesti

Colinde Fuego II


Lista de redare contine 14 de videoclipuri (durata: 46 de minute):
1. Vals de Craciun
2. Sfinte sarbatori
3. Mare iarna o picatu`
4. Mos Ajunul
5. Mos Craciun cu plete dalbe
6. Sara Craciunului nost`
7. Sus boieri, nu mai dormiti
8. Flori dalbe, flori de mar
9. Din cer senin
10. Colo-n jos, in vremea ceea
11. Colo sus pe langa luna
12. Buna seara, om bogat
13. Colindam Doamane
14. Flori de mar cad la fereastra
Paul Ciprian Surugiu cu numele de scena Fuego s-a nascut pe 23 august 1976 la Turda. Numele de Fuego l-a ales impreuna cu iubita sa folosind 50 de biletele ce contineau cuvinte luate din dictionarul spaniol-roman din care a ales unul la intamplare si acesta sa nimerit a fi „Fuego”.

Desi visul lui Fuego era sa ajunga la Teologie soarta l-a purtat pe alte carari acesta ajungand in cele din urma la Facultatea de Teatru din cadrul Universitatii Ecologice. In paralel cu studiile, Paul, a urmat si cursuri de canto indreptandu-se astfel spre ceea ce avea sa ii aduca foarte multa fericire si liniste spirituala - muzica.
Debutul carierei muzicale va avea loc in anul 1993 cand artistul va lansa in anul 1994 primul sau album -„O viata”. Prima incercare a acestuia a fost in muzica latino dar de-a lungul carieirei sale muzicale a mai incercat si alte genuri muzicale precum pop-dance, etno, muzica populara si colinde. Au mai urmat si altele sub semnatura Paul Surugiu precum: „Amintiri” (1995), „Iubirea mea” (1996), „Confuzie” (1998), „Amintiri 2” (1999).

Dupa 1999 a aparut si prima colaborare cu casa de discuri Alpha Sound unde lanseaza albumul „Toata Lumea Danseaza”, album ce s-a bucurat la vremea respectiva de un real succes. Tot la aceasta casa de discuri scoate si 2 albume de colinde intitulate „Cu Fuego Spre Rai” (2000) in colaborare cu formatia Night Loosers si „Sfanta seara de Craciun” (2002) in urma carora va primi premiul de „ Cel mai bun album de colinde al anului”.

Colinde FuegoUn aport deosebit in cariera sa l-au avut si colaborarile cu profesorul Marius Teicu si Carmen Aldea Vlad in urma carora va obtine numeroase premii la concursuri si festivaluri de muzica. Prima distinctie obtinuta a fost „ Trofeul de cristal pentru cea mai buna voce a Facultatii de Music-Hall” (1994). In 1995 castiga premiul al II-lea la prima editie a Festivalului „Aurelian Andreescu”. A castigat si trofeul de cristal la festivalul „Slagarul de aur” de la Minsk pentru ca in anul 2000 sa obtina premiul pentru cea mai buna voce a anului, premiul fiind acordat de Fundatia pentru Tineret „ Fan-Club Bucuresti”.

In toata aceasta perioada Fuego a reusit sa isi continuie si cariera de actor, activand pana in prezent la Teatrul „Alexandru Davila” din Pitesti.
Etichete: colinzi Fuego, colinde Fuego, colinde Fuego colaj, Fuegocolinde, colindeFuego.

Niciun comentariu:

Trimiteţi un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...